Artistul cu peste 100 de modificări ale propriului corp

Un artist specializat în modificări ale corpului, Russ Foxx, din Vancouver, Columbia Britanică, are peste 100 de modificări aplicate corpului său – de la manete electrice implantate în mână până la coarne de silicon în cap.

Artistul de modificări corporale, în vârstă de 36 de ani, a realizat zeci de mii de proceduri, multe pe propriul corp, inclusiv o limbă de șarpe despicată, tatuaje ultraviolete și urechi cu vârfurile ascuțite.

Alte „opere” neconvenționale includ „cicatrificarea” (o operă de artă zgâriată pe piele, cu rana ce se vindecă sub forma unei „piese de artă”) sau un scarabeu 3D din silicon, implantat sub piele.

Russ a devenit fascinat de lumea modificărilor estetice extreme după ce și-a găurit urechile, la vârsta de 5 ani, și este proprietarul celebru al unui salon specializat avea peste 50 de piercing-uri în propria față.

Văd modificările ca pe o artă, iar trupul meu este pânza. Evoluez odată cu tehnologia și vremurile.

De când am devenit adult, vizez modificări mai funcționale, care să îmi sporească abilitățile naturale – cum ar fi să îmi pot descuia ușa casei cu un dispozitiv pe care l-am implantat chirurgical în mâna mea.

Ocazional mă supun unor modificări doar pentru motive estetice”, spune artistul.

Russ este foarte mândru de calitatea muncii sale, folosindu-se numai de materiale sigure și de foarte bună calitate, atât pentru el însuși, cât și pentru clienții săi.

Foto domeniu public

The post Artistul cu peste 100 de modificări ale propriului corp first appeared on Cunoaste lumea.

Sursa: CunoasteLumea.ro – vezi articolul

Alte articole