Articole pirotehnice descoperite de jandarmi în stadionul din Hunedoara

  • Jandarmii din Hunedoara au descoperit mai multe tipuri de articole pirotehnice într-o groapă săpată în incinta Stadionului Michael Klein.

Jandarmeria asigură măsurile de ordine publică la evenimentul sportiv Cupa României (Corvinul 1921 Hunedoara – CFR 1907 Cluj).

În acest context, marți, 2 aprilie 2024, în jurul orei 15.00, în urma unei acțiuni desfășurate de către efectivele de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Hunedoara, la stadionul Michael Klein din Hunedoara, au fost descoperite mai multe tipuri de articole pirotehnice într-o groapă săpată în incinta arenei sportive, în dreptul sectorului peluzei.

„În urma verificărilor, s-a constatat faptul că un grup restrâns de suporteri a săpat groapa și a ascuns materialele pirotehnice (baterii de artificii, petarde, fumigene, stroboscoape). În prezent, se desfășoară activități specifice pentru constatarea și predarea materialelor pirotehnice către efectivele poliției”, au precizat reprezentanții Jandarmeriei Hunedoara.

Sursa: ZHD.ro – vezi articolul

Alte articole