Anunt bomba de ULTIMA ORA! “ADN-ul din dinti nu confirma ca Alexandra Macesanu este moarta”

Deşi Gheorghe Dincă a precizat că a ucis-o pe Alexandra, iar apoi i-a ars trupul într-un butoi, acum, noi informaţii ies la iveală.
Anunt bomba de ULTIMA ORA! "ADN-ul din dinti nu confirma ca Alexandra Macesanu este moarta"

Un medic face declaraţii uimitoare. Potrivit Româniatv, acesta spune că ADN-ul care a fost analizat din dinţi nu ar aparţine Alexandrei Măceşanu, ceea ce ar putea însemna că fata de 15 ani nu a murit.

În ceea ce priveşte cazul Luizei, zilele trecute s-au făcut mai multe cercetări lângă o pădure din apropierea casei lui Gheorghe Dincă, acolo unde criminalul din Caracal spune că i-ar fi înmormântat rămăşiţele. Anchetatorii au găsit un sac cu oase, care au fost duse la INML şi analizate, iar în curând ar trebui să se afle dacă acestea aparţin sau nu Luizei Melencu, scrie spynews.ro.

Părinţii Alexandrei nu cer daune morale
Părinţii fetei vor ca anchetatorii să refacă traseul fiicei lor din ziua în care a dispărut, dar mai mult decât atât, oamenii spun că nu vor să se constituie parte civilă. Astfel, părinţii Alexandrei nu sunt dispuşi să primească bani în acest caz pentru că nu pun preţ pe viaţa fiicei lor.

Sursa: BeWoman.net – vezi articolul

Alte articole