Antoine Griezmann a urcat pe locul 6 în topul marcatorilor all-time din naționala Franței cu 30 de reușite. Thierry Henry, liderul ierarhiei cu 51 de goluri

Atacantul celor de la FC Barcelona, Antoine Griezmann, se simte bine în tricoul primei reprezentative a Franței. În ultimul meci din grupa H a preliminariilor EURO 2020, campioana mondială en-titre s-a impus cu 2-0 pe terenul Albaniei, după golurile marcate de Tolisso și Griezmann. Al doilea a ajuns, cu golul de duminică, la cota 30 pentru prima reprezentativă.Antoine Griezmann a urcat pe locul 6 în topul marcatorilor all-time din naționala Franței cu 30 de reușite. Thierry Henry, liderul ierarhiei cu 51 de goluri

Franța nu a avut nicio problemă în a se impune la Tirana, în runda a 10-a, ultima, a preliminariilor Campionatului European din 2020. Elevii lui Didier Deschamps au rezolvat partida în primele 30 de minute, după golurile lui Tolisso și Griezmann. Vârful campioanei Spaniei, Barcelona, a ajuns, grației golului din Albania, la 30 de reușite în tricoul Franței.

Antoine Griezmann ocupă locul 6 în clasamentul all-time al marcatorilor. Mai bine clasați decât el sunt doar Zinedine Zidane (31 goluri), David Trezeguet (34 de goluri), Olivier Giroud (39 de goluri), Michel Platini (41 de goluri) și Thierry Henry (51 de goluri).

La egalitate cu Griezmann în acest clasament statistic sunt Jean-Pierre Papin și Just Fontaine. Griezmann are doar 28 de ani, iar șansele să urce în acest top sunt foarte mari.

Topul marcatorilor all-time din naționala Franței:

  1. Thierry Henry (51)
  2.  Michel Platini (41)
  3. Olivier Giroud (39)
  4. David Trezeguet (34)
  5.  Zinedine Zidane (31
  6.  AntoGriezmann (30), Just Fontaine (30), Jean-Pierre Papin (30)

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole