Andronache e pregătit pentru duelul decisiv Mlada – FCSB: „Am sacrificat totul pentru acest meci. Vrem în grupe!”

Vergil Andronache și Ionuț Vînă au fost prezenție la conferința de presă premergătoare meciului cu Mlada Boleslav, contând pentru manșa retur din turul 3 preliminar al Europa League. 

Andronache e pregătit pentru duelul decisiv cu Mlada

După 0-0 în tur, antrenorul de conjunctură de la FCSB spune că jucătorii săi sunt pregătiți pentru acest meci, clubul sacrificând totul în vederea returului din Cehia.

„Este cel mai important joc! Am spus că ne concentrăm pe Europa League. Consider că Mlada e o echipă echilibrată valoric și bine organizată. Ăsta e principalul atu. Fiecare echipă o poate surprinde pe celaltă. Competiția îi motivează pe jucători. I-am simțit motivați pe jucători în această săptămână. Am sacrificat totul pentru meciul cu Mlada. Jucătorii vor face totul pentru calificare. Ne-am propus să ajungem în grupele Europa League. Nu ne gândim decât la calificare. Șanele sunt 50-50”, a declarat antrenorul Vergil Andronache.

Vînă a mers încă și mai departe cu nivelul de încredere arătat, dezvăluind că FCSB va încerca să demonstreze la meciul de joi că este cea mai bună echipă din România.

„Este cel mai important meci. Suntem încrezători. E bine că nu am primit gol. Știm că ne va aștepta un meci greu, dar suntem pregătiți. Din punct de vedere mental, suntem bine. Ne e greu că jucăm doar în deplasare.Putem marca! Trebuie să demonstrăm că suntem cea mai bună echipă din România”, a declarat mijlocașul Ionuț Vînă.

FCSB are un start de sezon de coșmar, iar de 14 zile a rămas fără antrenor. Gigi Becali s-a lovit pe rând de refuzuri ale tehnicienilor contactați de el, astfel că Vergil Andronache va prinde ambele manșe cu Mlada pe bancă, deși inițial se dorea ca el să fie schimbat înaintea acestei duble.

Mlada – FCSB se joacă joi, de la ora 20:00. Dacă va trece de echipa din Cehia, FCSB se va duela cu Vitoria Guimaraes în play-off.

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole