Andreea Marin visează ca fiica ei, V1oleta, să ajungă scriitoare: „Avem copii mult mai maturi decât eram noi la vârsta lor!”

Andreea Marin este mandra ca V1oleta, fiica sa in varsta de 11 ani, are talent la scris si spera ca intr-o zi sa ajunga scriitoare. „Mi-as dori sa stea aici, pe scaunul acesta!’, a fost replica Andreei pentru buna sa prietena Oana Babagianu, care semneaza „Eva’, o carte ce spune povestea impresionanta a unei fetite cu care soarta nu a fost foarte generoasa.

Mi-am aruncat ochii peste ea si as spune ca este o poveste tare interesanta, este o poveste asupra careia trebuie sa te apleci cu inima, cu seriozitate, cu atentie la detalii. Este o carte care te imbratiseaza si te cuprinde, este o carte ce iti cere timpul tau si atentia ta, scrie viva.ro.

Nu vreau sa va spun mai multe si nici Oana nu vrea sa intre foarte tare in detalii, pentru ca am dori sa va trezim curiozitatea. „Eva” este o poveste impresionanta a unei fetite care pare sa fi calcat cu stangul in aceasta lume, dar, pana la urma, nu-i asa, sta in puterea noastra sa ne facem destinul”, a spus Andreea Marin in cadrul evenimentului de lansare al cartii semnate de Oana Babagianu.

Ma voi intoarce acasa si ii voi povesti fetitei mele experienta de astazi si despre tine, despre omul frumos care esti si ii voi da aceasta carte sa o citeasca. Poate vei spune ca nu este inca pentru un copil de 11 ani si jumatate, dar eu iti voi raspunde ca avem copii mult mai maturi decat eram noi la varsta lor si ca inteleg totul, ca au niste trairi mult superioare celor pe care noi eram capabili sa le intelegem pe cand aveam 11 ani.

Cu siguranta va traversa experienta fetitei din carte exact asa cum ai scris-o. Si pentru ca ea are talent la scris – eu i-l vad – o sa-i povestesc, pentru ca mi-as dori sa stea aici, pe scaunul acesta, si sa fie in locul tau. O sa-i povestesc valoarea acestei experiente”, a declarat Andreea Marin.

„Din momentul in care a venit pe lume primul meu copil, practic de cand sunt mama, am devenit foarte sensibila cel putin in ceea ce priveste copiii. Au inceput sa ma miste foarte tare povestile mai putin fericite, ca sa nu spun triste, si probabil din dorinta de a expune o parte a Romaniei trista – din orfelinate – mi-am dorit sa „trezesc” persoane care nu locuiesc acolo. In copilarie am avut cateva legaturi cu cateva fetite din orfelinate care mi-au marcat copilaria si m-au facut sa imi doresc sa scriu despre chestia asta. Cred ca in subconstientul meu a ramas ceva acolo si a trebuit pus pe hartie”, a destainuit autoarea cartii.

The post Andreea Marin visează ca fiica ei, V1oleta, să ajungă scriitoare: „Avem copii mult mai maturi decât eram noi la vârsta lor!” appeared first on Romania News.

Sursa: news-white.com – vezi articolul

Alte articole