Americanii de la Cognizant au deschis un nou centru în România!

Potrivit www.zcj.ro, Cluj – Napoca se numără printre orașele în care grupul de software cu sediul central în Statele Unite ale Americii a activat studiouri în acest an, ajungând la 2000 de angajați în România, devenind unul dintre cei mai mare angajatori de tehnologie din țară, prin înrolarea a 400 de ingineri software, de la începutul acestui an.

Cognizant Softvision România – CSR a crescut exponențial de la achiziția sa de către americani în 2018, iar alte centre au fost deschise la București, Timișoara, Iași și Baia Mare.

,, CSR și-a extins business-ul cu 40 de clienți noi în 2020, din servicii financiare, asistență medicală, educație, industrii de bunuri de larg consum, business-uri care caută să își îmbunătățească ofertele digitale în urma COVID-19. Cognizant Softvision dezvoltă soluții și produse digitale complete care conectează marile branduri ale lumii cu consumatorii finali, având o echipă de 3.000 de profesioniști în domeniul dezvoltării de produse software: într-o rețea de studiouri globale din nouă țări”, informează sursa menționată.

Societatea clujeană Softvision înregistra în anul  2019 afaceri de 360 de milioane de lei și un profit de 27 de milioane.

Andreea ȚIȚIU

Post-ul Americanii de la Cognizant au deschis un nou centru în România! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole