Amenzi usturătoare pentru românii care stau la bloc. Sumele pot ajunge până la 100.000 de lei. Ce nu ai voie să faci

Românii care stau la bloc trebuie să respecte mai multe regui pentru a nu ajunge să plătească amenzi usturătoare. Sumele pot ajunge chiar și până la 100.000 de lei. Ce nu ai voie să faci…

Autoritățile române iau atitudine și dau amenzi usturătoare în cazul în care locatarii blocurilor nu respectă anumite reguli importante. Codul Penal se schimbă, iar fapta de terorizare se incriminează.

Românii care locuiesc la bloc trebuie să țină cont de regulile importante care vin în sprijinul conviețuirii fără probleme. Exceptând orele de liniște, există anumite conduite care trebuie respectate cu sfințenie de locatarii blocurilor.

În primul rând, orice demers de renovare făcut de proprietar trebuie să aibă în vedere și opinia vecinilor, iar lucrările care afectează spațiile comune trebuie să fie aprobate de Asociațiile de Proprietari. Nerespectarea acestui gen de reguli reprezintă încălcarea legii și atrage sancțiuni mari.

Proprietarii care își renovează locuința trebuie să aibă acordul vecinilor și să fie atenți la modul în care strâng materialele și produsele folosite după finalizarea lucrării. În plus, cei care vor să modifice arhitectura proprietății trebuie să obțină autorizații. De exemplu, atunci când se dorește închiderea sau deschiderea balconului, este nevoie de acord.

Încălcarea acestui tip de reguli vine cu amenzi cuprinse între 1.000 și 100.000 de lei, iau autoritățile pot fi sesizate de orice locatar al blocului respectiv.

Sursa: romaniatv.net

Sursa: olt-alert.ro – vezi articolul

Alte articole