Amalia Năstase planifică împreună cu familia o vacanță departe de România. Unde le duce pe fiicele lui Ilie Năstase

Amalia Nastase acorda o mare importanta educatiei pe care copiii ei o primesc. Cei trei micuti studiaza in Bucuresti, iar acum, ca a venit vacanta, ii trimite in tabere. Se gandeste sa aiba si o vacanta impreuna, departe de Romania.

La 43 de ani, Amalia Nastase se concentreaza asupra proiectelor pe care le deruleaza, dar si asupra familiei. Se intelege foarte bine cu fiicele ei, Alessia si Emma, cele care vor pleca curand intr-o tabara. De asemenea, ea planifica si o vacanta departe de Romania, in familie, scrie viva.ro.

„Noi am fost dintotdeauna foarte apropiate. Nu s-a pierdut aceasta apropiere. Vorbesc cand cu Alessia, cand Emma, ce se intampla pe la ele, prin cercul lor de prieteni, ce se intampla prin scoala… (…)

Alessia vrea sa faca design si arta, iar Emma vrea sa se faca neurochirurg si Toma se face pompier. (…)

Fetele pleaca prin niste tabere, prin toate parintile, incercam sa mergem si noi cu totii in vacanta in America. Nu stiu exact ce o sa ne iasa…”, ne-a dezvaluit Amalia Nastase la un eveniment.

The post Amalia Năstase planifică împreună cu familia o vacanță departe de România. Unde le duce pe fiicele lui Ilie Năstase appeared first on Romania News.

Sursa: news-white.com – vezi articolul

Alte articole