Amalia Belantoni: În curând, Dumitru Coarnă preia șefia S.O.S. România – filiala jud. Călărași

Amalia Belantoni: Eu merg pe strada mea!

Amalia Belantoni, candidat al S.O.S. România la șefia C.J. mai avea nevoie de vreo 300 voturi pentru a ocupa funcția de consilier județean, loc de unde vroia să se războiască cu președintele Iliuță în mod deosebit. Nu a fost să fie așa… În prezent Amalia Belantoni se vede marginalizată, îndepărtată de la șefia SOS România chiar de femeia pe care a ajutat-o în alegeri: Diana Șoșoacă devenită europarlamentar & Luis Lazarus Zeus TV.

Reorganizarea SOS România și a altor partide se face pe bani.  Adică dacă vrei parlamentar trebuie să plătești și  100 000  – 150 000 euro locul pe listă. S-au făcut deja înscrieri. La fel, ca pentru alegerile la consiliul județean unde un loc de consilier eligibil a costat 30 000 – 50 000 euro – a arătat Belantoni indicând spre AUR. Ea l-a apreciat pe Dumitru Coarnă care a rămas un om integru chiar dacă a pierdut alegerile a demonstrat că are voința pentru a schimba lucrurile și oamenii, cu alți oameni ce au caracter.

Amalia Belantoni rămâne și ea un luptător, o femeie curajoasă care a demonstrat că poate sări la gâtul adversarilor politici în ciuda aranjamentelor făcute de aceștia. Ne-a declarat că lupta sa nu s-a terminat. Urmează o altă luptă/ Pentru că nimic nu este pierdut…

Post-ul Amalia Belantoni: În curând, Dumitru Coarnă preia șefia S.O.S. România – filiala jud. Călărași apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Sursa: AtitudineaDinCalarasi.ro – vezi articolul

Alte articole