Altă oră de încheiere a nunților și botezurilor. Prefectura Cluj a publicat noile condiții

Nunțile și botezurile se pot desfășura până la ora 02:00, mai mult cu două ore față de cum era până acum, anunță Prefectura Cluj. În privința numărului de participanți, situația relaxării a fost anunțată la data de 1 iunie 2021.

Hotărârea nr. 135 din 04 iunie 2021 pentru completarea Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Cluj nr. 130 adoptată în ședința extraordinară din 31.05.2021, privind stabilirea unor măsuri de diminuare a impactului tipului de risc, în aplicarea H.G. nr. 531/10.05.2021 cu modificările și completările ulterioare, pe raza județului Cluj.

Începând cu data prezentei, în Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații Cluj nr. 130 din 31.05.2021 privind stabilirea unor măsuri de diminuare  a impactului tipului de risc, în aplicarea H.G. nr. 531/10.05.2021 cu modificările și completările ulterioare, pe raza județului Cluj, la art. 1, după litera p ), se introduce o nouă literă, litera p ^1), cu următorul cuprins: „ p ^1) În cazul evenimentelor private aferente nunților și botezurilor, activitățile prevăzute la literele l)—p) se pot desfășura până la ora 2,00;.

CÂTE PERSOANE POT PARTICIPA LA UN EVENIMENT PRIVAT

Începând cu 1 iunie, Guvernul a decis să permită organizarea nunților, botezurilor și a altor evenimente private, în anumite condiții. Astfel, vor pute fi organizate la interior evenimente cu până la 50 de persoane și la exterior cu până la 70 de persoane. În schimb, dacă toți cei care participă la un eveniment sunt vaccinați, nu mai este impusă o limită de participanți.

Citește și … Condiții de organizare a nunților și botezurilor după 1 iunie

Post-ul Altă oră de încheiere a nunților și botezurilor. Prefectura Cluj a publicat noile condiții apare prima dată în Ziarul Clujean.

Sursa: ZiarulClujean.ro – vezi articolul

Alte articole