Alin Drăgulin, candidatul PNL Călărași la funcția de primar al mun. Călărași despre un Centru Cultural al municipiului. VIDEO

Alin Drăgulin, candidatul PNL Călărași la funcția de primar al mun. Călărași a criticat dur faptul că lucrările la Cinematograful Victoria au fost abandonate. Cinematograful a fost mândria orașului și a fost vizitat de personalități ale culturii cum ar fi Ion Luca Caragiale. Nicolae Iorga, Tache Ionescu. Cunoscut în perioada interbelică drept Bufetul din Parcul Comunal sau Teatrul Comunal, construcția de astăzi stă în ruine, deși administrația liberală a depus la CNI un proiect de reabilitate pentru aceasta.

 VIDEO

Clădirea se afla pe lista sinteză la CNI, adică pe lista clădirilor ce trebuiau finanțate. Pentru că nu s-a insistat lucrările au fost abandonate – a arătat Alin Drăgulin. Acesta își propune ca obiectiv principal dacă va fi ales primar reabilitarea clădirii și transformarea acesteia într-un Centru Cultural. Acesta va avea trei clădiri importante: Cinematograful Victoria, Cinematograful Orizont – transformat astăzi în shaormerie, și scena din parcul Dumbrava – modernizată de administrația liberală.

Pentru aceasta trebuie să ne mobilizăm pentru a transforma orașul în care trăim – a arătat Alin Bogdan Drăgulin, candidat ca primar al municipiului Călărași din partea PNL.

Material realizat de Pîrloagă Marian Dorin I.I. la comanda Partidului Național Liberal – Filiala Călărași, CMF 21240015

Post-ul Alin Drăgulin, candidatul PNL Călărași la funcția de primar al mun. Călărași despre un Centru Cultural al municipiului. VIDEO apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Sursa: AtitudineaDinCalarasi.ro – vezi articolul

Alte articole