Alexandru Rafila: Cluj-Napoca va fi primul mare oraş din România în carantină

Deputatul PSD, Alexandru Rafila, a criticat decizia primarului Emil Boc de a permite organizarea festivalului Untold. Acesta a spus că municipiul Cluj-Napoca va fi primul oraș din România care va intra în carantină din cauza UNTOLD.

„Eu am mai spus: putem fi populari sau impopulari. Cred că prioritatea trebuie să fie funcţionarea şcolilor faţă în faţă, dacă nu vrem să nenorocim această generaţie de copii de tot. Chestiunea asta, că e 6, că e nu ştiu ce (n.r. – incidenţa de la care s-a decis să se facă trecerea la online)… vreau să vă zic un lucru, că domnul Boc este extrem de popular la Cluj. Domnul Boc, datorită faptului că a fost amfitrionul, susţinătorul şi promotorul acestui festival de la Cluj va fi şi cel care va «beneficia» de primul mare oraş din România în carantină – acesta va fi Cluj-Napoca”, a declarat Alexandru Rafila, citat de romaniatv.net.

În același timp, viceprimarul Dan Tarcea a precizat că la Untold a fost o atmosferă destul de sigură. Acesta a spus că 75% dintre participanți au fost vaccinați, iar restul testați.

The post Alexandru Rafila: Cluj-Napoca va fi primul mare oraş din România în carantină appeared first on Stiri de Cluj – Servus Cluj.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole