Alexandru Albu, „dublă” împotriva fostei echipe în UTA – Rapid! S-a bucurat ca Depay și a devenit noul talisman al echipei

Albu a reușit să înscrie cele două goluri în prima parte a primei reprize, deși postul său nu este atât de ofensiv, însă Mihai Iosif pare că a conceput tactica tocmai ca el să fie elementul surpriză.

Mai mult decât atât, în minutul 25, tot Alex Albu a fost la un pas de gol, dar nu a reușit să-l învingă pe Florin Iacob dintr-o poziție de unu contra unu.

Alexandru Albu, „dublă” împotriva fostei echipe în UTA – Rapid

Alexandru Albu a reușit o „dublă” pentru Rapid în duelul din deplasare cu UTA, fosta sa echipă, cea de la care a și ajuns în naționala României, în sezonul trecut.

Ambele goluri ale lui Albu au fost sărbătorite în stilul lui Memphis Depay, acesta astupându-și urechile cu degetele, semn pentru a arătat că nu aude criticile.

Alexandru Albu s-a remarcat în sezonul trecut de Liga 1, când evolua la UTA, motiv pentru care selecționerul Mirel Rădoi l-a convocat în naționala României.

Albu nu a apucat să debuteze pentru „tricolori”, dar a fost pe banca de rezerve la meciul amical cu Belarus, scor 5-3, dar și la partida cu Irlanda de Nord din grupa B a UEFA Nations League, scor 1-1.

„Rapid începe prost jocul, pierde duelurile. Fazele fixe contează enorm, Sefer execută foarte bine cornerul și Albu dă gol.

Pe Albu l-am remarcat demult, el se demarcă bine și când juca la Chiajna a marcat goluri împotriva Rapidului”, a spus Daniel Pancua la pauza meciului, la TV DigiSport.

  • 28 de ani are Alexandru Albu

Alexandru Albu, noul talisman al Rapidului

Venirea la Rapid a lui Alexandru Albu pare să fie mutarea de care avea nevoie, el devenind în scurt timp un adevărat talisman pentru „alb-vișinii”.

Albu a înscris în nu mai puțin de 3 goluri în ultimele 2 meciuri jucate pentru giuleșteni, tot el a înscris și în meciul cu Craiova, pierdut pe final de Rapid, scor 1-2.

Alexandru Albu l-a executat de două ori pe Florin Iacob, care l-a criticat înaintea meciului pentru declarațiile făcute: „Am văzut ce a declarat Albu, nu vreau să mă uit prea mult la ei, ci la noi.

Pe de altă parte, eu nu aș declara niciodată așa ceva, chiar dacă poate el face acest lucru pentru suporterii Rapidului. Repet, n-aș face niciodată asta, e vorba de respect”.

Alexandru Albu a declarat că se va bucura dacă va înscrie împotriva fostei sale echipe, de aici venind supărarea lui Florin Iacob: „Mă voi bucura dacă dau gol, dar și dacă înscrie un coleg de-al meu”.

„Voi sări pe acolo, pe sus. Cred că va fi o atmosferă frumoasă, vom vedea ce se va întâmpla cu fanii”, a spus Albu înaintea meciului cu UTA.

  • 750.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Albu, conform transfermarkt.com

Articol preluat de pe FANATIK.RO.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole