Alertă în Baia Mare! Doi bărbați sunt căutați de oamenii legii

Alertă în Baia Mare! Doi bărbați sunt căutați de oamenii legii

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Azi-noapte, la ora 00.35, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că mai multe persoane se agresează reciproc pe strada George Enescu din Baia Mare.

La fața locului a fost dirijat un echipaj de siguranță publică și grupa de intervenție S.A.S. a Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, care au identificat o femeie de 35 de ani din Baia Mare. Aceasta a relatat faptul că soțul ei, un bărbat de 43 de ani din Baia Mare, ar fi fost agresat de două persoane necunoscute.

În momentul în care polițiștii au intervenit la sesizare, bărbatul de 43 de ani ar fi început să se manifeste violent, agresând polițiștii de la fața locului.

La fața locului a fost prezent un echipaj medical, care l-a transportat pe bărbatul de 43 de ani la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Ulterior, în baza informațiilor primite, polițiștii au identificat și persoanele care l-ar fi agresat pe bărbat, respectiv doi bărbați de 21 și 34 de ani din Baia Mare, dar nu au fost găsiți la domiciliu sau în zonă.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj.

Sursa: JurnalMM.ro – vezi articolul

Alte articole