Alegeri în PNL Târgovişte. Aurelian Cotinescu vrea un nou mandat de președinte

Liderul PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu, a anunțat astăzi – 11 iunie 2021, în cadrul unei conferințe de presă, că își depune candidatura pentru un nou mandat de președinte al organizației. Alegerile vor avea loc în data de 17 iunie, de la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgoviște.

Cotinescu vine în fața membrilor PNL Târgovişte cu o echipă formată în mare parte din oamenii care i-au fost alături în ultimul an: Tică Dan Alexandru, Niculescu Quintus – prim vicepreședinți, Lavinia Ionescu, Mihai Eritina, Horea Mădălina, Diaconu Diana, Sandu Dănuț, Stanciu Marian – vicepreședinți.

„Suntem o echipă unită, puternică. Avem oameni de calitate, avem oameni care au o bună recunoaștere în societate, avem buni profesioniști. Cred că suntem într-un moment al maturității noastre ca echipă. Am creat premisele pentru alegerile viitoare. Cred că reușim, în acest moment, să capitalizam suficientă simpatie în rândul târgoviștenilor. Credem în ceea ce facem”, a declarat Aurelian Cotinescu.

Sursa: Incomod-Media.ro – vezi articolul

Alte articole