”Alege-ți primarul!”. 6 candidați pentru Primăria Cristești

La alegerile locale care vor avea loc în data de 27 septembrie 2020, în competiția electorală pentru funcția de primar al comunei Cristești s-au înscris 6 candidați, după cum urmează: Kovacs Edit (independentă, actualul primar), Maria Adela Rus (PMP), Marin Mailat (Pro România), Anghel Chiorean (PNL), Emil Almășan (PSD) și Porkolab Zoltan (Alianța Maghiară din Transilvania).

Recent, cotidianul Zi de Zi a demarat un sondaj intitulat ”Alege-ți primarul!”, demers care are ca obiectiv principal testarea capacității de mobilizare a electoratului din județul Mureș.

Astfel, începând de joi, 3 septembrie 2020, ora 16.00 și până vineri, 25 septembrie 2020, ora 00.00, internauții sunt invitați să își exprime votul pe secțiunea special creată pe pagina web www.zi-de-zi.ro, cu mențiunea că de pe un IP se poate vota o singură dată într-un interval de 24 de ore pentru o unitate administrativ-teritorială.

Vă invităm așadar să votați!

https://www.zi-de-zi.ro/sondaj-primar-consiliu/sondaj/cristesti/

(Redacția)

Post-ul ”Alege-ți primarul!”. 6 candidați pentru Primăria Cristești apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole