Alarmă la FCSB! Ultimul depistat pozitiv la testul COVID este secundul Mihai Pintilii. Update Exclusiv

Zilele trecute, antrenorul Edi Iordănescu și staff-ul său au fost plasați în izolare, după ce au contractat noul coronavirus. În rândul jucătorilor, Straton și Șerban au fost depistați pozitiv pentru COVID-19. Totodată, Budescu și Șut au fost trimiși în izolare, din cauza simptomelor.

FCSB, devastată de COVID-19

Potrivit Digi Sport, alți patru sau cinci jucători prezintă simptomele infectării cu COVID-19, astfel că, preventiv, vor intra în carantină.

Joi dimineață, jucătorii FCSB-ului au fost testați pentru COVID-19. Iar, potrivit informațiilor FANATIK, Constantin Budescu, care prezintă simptomele infectării cu noul coronavirus, a relevat un rezultat negativ. Totodată, Iulian Cristea este suspect de COVID-19, deoarece prezintă simptomele cumplitei boli. Răzvan Oaidă a fost și el testat pozitiv și izolat de restul grupului! Toți jucătorii au fost testați joi dimineață.

Oficialii FCSB-ului se tem de faptul că nu vor putea strânge 15 jucători pentru următorul meci din campionat, cel cu CS Mioveni, dacă problemele cauzate de COVID-19 vor evolua. Motiv pentru care cantonamentul din Berceni s-a transformat într-o adevărată carantină, măsurile menite să prevină răspândirea COVID-19 fiind foarte stricte.

Gigi Becali, atac la adresa FRF și LPF

Miercuri, Gigi Becali s-a declarat consternat de actualul protocol medical, care permite jucătorilor vaccinați să nu mai efectueze testele pentru COVID-19 o dată la două săptămâni.

Trebuie menționat faptul că numărul persoanelor, din cadrul FCSB-ului, care s-au vaccinat împotriva COVID-19, este unul redus.

„Conform regulamentului aprobat de FRF, fotbaliștii care sunt vaccinați pot juca fără să mai facă teste. Asta înseamnă că ei pot avea coronavirus.

Și n-avem cum să aflăm asta, dacă nu-i testăm. Dacă joacă având COVID pot face infarct sau atac cerebral din cauza efortului suprapus peste infecția cu coronavirus.

Nu contează că ne îmbolnăvesc pe noi, dar pot muri pe teren. Pot să facă infarct. Și cine e de vină? Nimeni nu e dacă păstrăm actualul protocol. Am atacat hotărârea Ministerului care spune că nu se mai fac teste. O facem pentru fotbaliști, vreau să apăr oamenii. Să se testeze toți înainte de meci, asta am solicitat.

FCSB nu se vaccinează! De la noi, doar Budescu și încă cineva au făcut vaccinul. Eu nu le interzic, dar ei știu de la patron că nu e bine, îl iubesc și îl ascultă pe patron”, a declarat Gigi Becali, pentru GSP.

În următoarea partidă de campionat, FCSB o va întâlni, acasă, pe CS Mioveni. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30.


Articol preluat de pe FANATIK.RO.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole