Ai probleme cu dantura? Curata placa, eliminati tartrul si distruge toate bacteriile din gura cu doar un singur ingredient!

Curata placa, eliminati tartrul si distruge toate bacteriile din gura cu doar un singur ingredient!

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Potrivit unor studii, placa dentara poate cauza probleme serioase. Acesta poate deteriora smalțul dinților și poate duce la apariția cariilor dentare.

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

  AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Trebuie sa stiti ca este foarte important sa aveti grija de dintii vostrii. Chiar dacă vă păstrați gura curata, încă mai aveți bacterii care exista in mod natural in gura. În cazul în care bacteriile se amesteca cu particulele protectoare și alimentare, acestea formeaza placa si tartrul de pe dinti.

Există solutii naturale care va ajuta la tratarea tartrului si a placii dentare.

1. Smochine

Smochinele vor curata dintii si vor elimina placa dentara. Ia- 3-4 smochine și mestecale încet, astfel încât glandele salivare sa fie stimulate.

2. Brânză

Dacă mănânci brânză, cum ar fi elvețian sau cașcaval, înainte de mesa, va ajuta la neutralizarea acidului care afectează producția de placa pe dinti.

3. Căpșuni și roșii

Potrivit studiilor, roșiile și căpșunile sunt bogate in vitamina C, iar acest lucru este motivul pentru care este bine să frecam căpșunile și roșiile pe dinti. Lăsați să rămână timp de cinci minute. Pasta va înmuia tartrul

4. Bicarbonatul de sodiu

O cantitate mică de bicarbonat de sodiu pe periuta de dinti poate lucra ca un exfoliant natural care poate elimina o acumulare de pe dinți.

5. Aloe Vera

Este utilizata pentru curatarea dintilor. Puteți utiliza numai gelul din planta, sau o altă opțiune este de a amesteca cu glicerina vegetala, lamaie si bicarbonat de sodiu pentru a crea un exfoliant.

6. Coaja de portocala
Un alt remediu pentru îndepărtarea tartrului este frecarea coajei de portocala direct pe dinți. Lasă să rămână în timpul nopții. Coaja de portocala ajuta la lupta impotriva bacteriilor care creeaza Tartru si albeste de asemenea dinții.

7.Oțet

Ca pentru remediu de sănătate , o clătire cu otet poate ajuta la eliminarea tartrului de pe dinti. Ar trebui să se amestecă două linguri de otet, o lingura de sare, si patru uncii de apă.

sursa

Sursa: JurnalMM.ro – vezi articolul

Alte articole