Adrian Mititelu a izbucnit în râs când a fost întrebat dacă transferă jucători de la FCSB: “Sunt cei mai buni, n-ați văzut?”

FCSB a încheiat pe locul doi în SuperLiga, după ce a pierdut uluitor de la 0-2 meciul cu Farul Constanţa. Trupa lui Hagi a reuşit să revină şi să câştige cu 3-2 confruntarea care a făcut-o matematic campioană pe Farul.

Adrian Mititelu a izbucnit în râs când a fost întrebat dacă transferă jucători de la FCSB: “Sunt cei mai buni, n-ați văzut?”

Adrian Mititelu râde de situaţia roş-albaştrilor şi susţine că nu vrea să transfere niciun jucător pus pe liber la FCSB că sunt prea buni, declaraţie făcută într-o notă ironică:

“Nu iau jucători de la FCSB, pentru că jucătorii care intră acolo după aia nu mai… Nu vrea eu. Nu știu, nu au nimic, sunt cei mai buni, n-ați văzut?

Nu vreau, nu, nu, noi căutăm în altă parte. Avem soluții, am identificat deja jucători care o să aducă un plus în fotbalul românesc și o să facă din echipa noastră o echipă apreciată”, a spus Mititelu la Digisport.

Becali a pus pe liber şapte jucători: “Ce îmi e frică e că îl ia Hagi pe Cristea și face fotbalist din el”

Gigi Becali a pus pe liber şapte jucători la câteva zile de la ratarea campionatului: Joonas Tamm, Iulian Cristea, Boban Nikolov, Deian Sorescu, Billel Omrani şi, ultimul intrat pe această listă Sorin Şerban:

”Tamm, la revedere, am încheiat cu el. Tamm, Cristea, Omrani, Boban Nikolov, Crețu, cinci. Oaidă, nu. Oaidă vreau ceva bani pe el, 100-200.000. Am încheiat contractul cu ei. Ce îmi e frică e că îl ia Hagi pe Cristea și face fotbalist din el. Hagi face din nimic fotbaliști.

O să le pun clauză: ‘îți dau drumul liber dar să nu te duci la Farul’. Glumesc, cum să pun, să se ducă băiatul să-și facă… Nu zic de Cristea, zic la modul general. Nu știu ce le face Hagi, este geniul lui.

“Sorescu e clar că nu e fundaș. El într-un fel ne-a ajutat și e posibil dacă vor să ni-l mai lase împrumut îl luăm”

Sorescu e liber, al șaselea jucător. Păi ce să fac cu Sorescu, îi mulțumesc pentru ce a făcut, dar nu-i mulțumesc că ce a făcut Borza ăla pe acolo. Sorescu e clar că nu e fundaș.

El într-un fel ne-a ajutat și e posibil dacă vor să ni-l mai lase împrumut îl luăm. Trebuie să dăm 900.000 pe el, nu putem”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,32 este cota pentru „ambele marchează și peste 2,5 goluri” la meciul FCSB – Rapid

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole