Adrian Chiriţă revine la Hulubeşti! Candidează din nou la primărie!

Vă era dor de Adrian Chiriţă de la Hulubeşti? Uite că, după câţiva ani de stat pe bara politicii, revine. Chiriţă doreşte să fie din nou primar la Hulubeşti. De data asta, va fi candidatul ALDE pentru funcţia de edil al acestei comune.

Preşedintele ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, l-a prezentat în cadrul unei conferinţe de presă şi îl dă pe Chiriţă ca sigur câştigător al alegerilor locale de la Hulubeşti.

A spus candidatul ALDE că, în ultimii 4 ani, în comună nu s-a făcut mare lucru, mai toate proiectele au stagnat, iar cetăţenii sunt nemulţumiţi. Susţine Adrian Chiriţă că toate aceste neajunsuri i-au creat lui un culoar favorabil şi va câştiga Primăria. La finalul discursului său, destul de optimist, le-a dorit pensie liniştită actualului primar şi viceprimarului, pe care este convins că îi va trimite acasă.

O luptă dură se pare că va fi dusă şi la Cojasca. ALDE vine cu un candidat redutabil, care are curajul să se confrunte electoral cu Victor Gheorghe, actualul primar. Petre Meltiade, candidatul ALDE, este sigur că va învinge pe 27 septembrie. Se bazează pe electoratul din satul Iazu, mai numeros decât cel din Fântânele, care îi este credincios lui Victor Gheorghe, şi mai hotărât să-l dea jos pe edilul în funcţie. Şi, pe deasupra, a mărturisit Petre Meltiade, cetăţenii din Fântânele sunt și mai puţinei acum, mulţi fiind plecaţi la muncă în străinătate. Lupta electorală la Cojasca se va da între satele Fântânele şi Iazu. Între PSD şi ALDE.

Sursa: Incomod-Media.ro – vezi articolul

Alte articole