Administrația Cimitirelor Călărași organizează cu respect evenimentele de Ziua Eroilor. VIDEO

Pregătirile de Ziua Eroilor, o manifestare organizată de Primăria Călărași în fiecare an sunt în toi. Ziua Înălțării Domnului are o însemnătate deosebită pentru noi fiind asociată cu Ziua Eroilor care s-au jertfit pentru libertatea și bunăstarea noastră. Personalul Administrației Cimitirelor se compune din 10 bărbați. 4 dintre aceștia au de realizat astăzi 8 iunie înhumarea a 4 persoane, restul participă la activitățile gospodărești normale la toate cele 6 cimitire. După ce am cosit iarba de pe str. Sloboziei acum curățăm aleile interioare și de acces spre Cimitirul Eroilor. Realizăm curățenia generală la Cimitirul Eroilor. Sunt lucrări curente care fac parte din activitatea noastră – arată Dan Bălăngea/ Administrația Cimitirelor Călărași.

 VIDEO


Vom vărui toate spațiile ce delimitează aleile, arborii. Noi zilnic efectuăm activități de salubrizare a cimitirelor – indică seful de serviciu Dan Bălăngea. Astăzi 8 iunie dl.primar Marius Dulce a solicitat Serv. Spații verzi să asigure flori de la sera proprie și să efectueze toate lucrările de curățenie a locurilor de veci ale eroilor din Cimitirul Eroilor. S-au adunat deșeurile de vegetație uscată, s-au curățat trandafirii și  se vor planta flori.

În acest an avem multe proiecte pentru cimitirele din Călărași. Dl viceprimar Dragu ne coordonează activitatea și asta spune totul – indică Dan Bălăngea către lucrările ce vor urma. Așteptăm o sponsorizare a firmei Izocon pentru realizarea gardului de pe str. Sloboziei. Apoi vrem să înlocuim gardul degradat de pe latura nord spre CFR cu gardul de la Bazar recuperat. Avem realizat un proiect de extindere a rețelei de supraveghere video la cimitire a iluminatului în acestea. Ne preocupă ordinea interioară, curățenia permanentă. Ne facem treaba cu responsabilitate pentru cetățeni – a declarat șeful serviciului Administrația Cimitirelor din subordinea Primăriei Călărași, Dan Bălăngea.

Post-ul Administrația Cimitirelor Călărași organizează cu respect evenimentele de Ziua Eroilor. VIDEO apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Sursa: AtitudineaDinCalarasi.ro – vezi articolul

Alte articole