Acțiunile polițiștilor clujeni arată câtă indisciplină există în traficul clujean

La data de 14 septembrie, la nivelul municipiului Cluj-Napoca, polițiștii Biroului Rutier, alături de polițiștii secțiilor urbane și rurale au organizat  activități pentru asigurarea unui climat rutier sigur și impunerea disciplinei în rândul participanților la trafic, în scopul prevenirii producerii accidentelor.

De asemenea, în cadrul activităților la care au participat funcționari publici din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca a fost verificat în care sunt respectate măsurile impuse pentru combaterea răspândirii virusului Covid-19, fiind derulate controale în  autovehiculele destinate transportului public de persoane.

În intervalul orar 17.00-19.00 au fost verificate peste 100 de vehicule și legitimate circa 130 de persoane.

Constatările polițiștilor privind nerespectarea normelor de circulație pe drumurile publice au condus la aplicarea a 74 de sancțiuni contravenționale, printre cele mai frecvente abateri înregistrându-se nerespectarea regimului legal al vitezei sau utilizarea telefonului mobil în timpul condusului.

Totodată, au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea normelor din domeniul ordinii și siguranței publice și a Legii 55/2020.

Post-ul Acțiunile polițiștilor clujeni arată câtă indisciplină există în traficul clujean apare prima dată în Ziarul Clujean.

Sursa: ZiarulClujean.ro – vezi articolul

Alte articole