Accidente grave în această dimineață! Un bărbat a murit, alte persoane au fost rănite

Vara lui 2019 nu se remarcă doar prin temperaturile caniculare ce depășesc valorile normale pentru această perioadă, ci și printr-un număr record de accidente petrecute pe drumurile patriei. Cele mai recente au avut loc miercuri dimineață și s-au soldat cu moartea unei persoane, în timp ce alte victime s-au ales cu răni grave.

Accident rutier grav în Teleorman. Se circulă cu dificultate

Trei autoturisme au intrat în coliziune pe Drumul Național 52, la intrarea în orașul Alexandria, dinspre Furculești, județul Teleorman. În urma impactului puternic, două persoane au fost grav rănite, având nevoie de îngrijiri medicale de urgență.

Totodată, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că traficul în zonă se desfășoară cu  mare dificultate, circualația fiind posibilă pe un singur fir alternativ. În plus, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman, la fața locului s-au deplasat în scurt timp mai multe echipaje de descarcerare, stingere, SMURD, dar și trei ambulanțe.

Accident cumplit în Hunedoara, după ce un autoturism a părăsit zona carosabilului. Sursa foto: a1.ro
Accident cumplit în Hunedoara, după ce un autoturism a părăsit zona carosabilului. Sursa foto: a1.ro

Un bărbat a murit și alte trei persoane au fost rănite în Teleorman

Un alt accident rutier grav a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, pe Drumul Național 7, în apropierea haltei Geoagiu din județul Hunedoara, după ce un autoturism în care se aflau patru persoane a ieșit din decor.

În urma impactului, unul dintre pasageri, în vârstă de 64 de ani a încetat din viață, în vreme ce restul victimelor s-au ales cu răni grave, fiind transportați de urgență la Spitalul Orăștie, medicii luând ulterior decizia de a-i transfera la Spitalul Județean de Urgență Deva.

Pompierii specializaţi în descarcerare, prim ajutor şi stingere de la Detaşamentul Orăştie au găsit într-un autoturism, ieşit în decor pe DN7, în apropierea haltei Geoagiu, 4 victime. Un bărbat, de 64 de ani, a murit pe loc în urma accidentului rutier în timp ce alte 3 persoane au suferit politraumatisme. Răniţii, toţi bărbaţi în stare de conştienţă, au primit îngrijiri medicale la locul accidentului, după care au fost transportaţi cu ambulanţe SMURD şi SAJ la Spitalul Orăştie iar ulterior au fost tranferaţi la UPU Deva”, au transmis reprezentanții ISU Hunedoara.

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole