Accident spectaculos în Maramureş. Un autoturism și două autoutilitare făcute praf

Accident spectaculos în Maramureş. Un autoturism și două autoutilitare făcute praf

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Ieri, 10 iunie, la ora 16.20, polițiștii Serviciului Rutier, au fost sesizați despre producerea unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism și două autoutilitare.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

La fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat 51 ani din Orașu Nou, aflat la volanul unei autoutilitare, care tracta o semiremorcă, pe o porţiune de drum în aliniament, marcaj longitudinal discontinuu ce separă sensurile de mers, din direcţia or.Seini înspre mun.Baia Mare, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus în acelaşi sens de o femeie de 36 ani, autoturism pe care l-a proiectat în autoutilitara care îl preceda, condusă de un bărbat de 61 ani din Baia Mare.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea  pasagerei din partea dreapta faţă a autoturismului, care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Dr. Constatin Opriş” Baia Mare și, care,  ulterior a rămas internată.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind  zero, în toate cazurile şi le-a fost recoltată câte o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei

Sursa: JurnalMM.ro – vezi articolul

Alte articole