Accident sau tentativă de sinucidere în centrul Clujului. Semne de întrebare pentru anchetatori

Un bărbat a căzut de la etajul 1 al unui imobil situat în Piața Unirii din Cluj-Napoca. Cazul ridică semne de întrebare pentru anchetatori, care nu știu la acest moment dacă este vorba despre un accident, o tentativă de sinucidere s-au dacă l-a împins cineva pe bărbatul de 56 de ani.

În urma apelului la 112, efectuat miercuri în jurul orei 22:00, la fața locului s-a deplasat o ambulanță. Medicii i-au acordat bărbatului primul ajutor, urmând a fi transportat la spital pentru investigații de specialitate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Andrei Biriș, bărbatul căzut de la etaj a fost găsit conștient de cadrele medicale.

„O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au intervenit pentru a acorda asistență medicală de urgență unui bărbat de aproximativ 50 de ani, cel mai probabil căzut de la etajul 1, într-o curte interioară din Piața Unirii din municipiul Cluj-Napoca. Bărbatul a fost găsit conștient și va fi transportat de echipajul SMURD la UPU”, transmite Andrei Biriș, purtător de cuvânt al ISU Cluj.

REVENIM CU DETALII

foto: arhivă

Post-ul Accident sau tentativă de sinucidere în centrul Clujului. Semne de întrebare pentru anchetatori apare prima dată în Ziarul Clujean.

Sursa: ZiarulClujean.ro – vezi articolul

Alte articole