Accident pe Autostrada Soarelui, cu mai multe victime. Cinci mașini, implicate

Un accident s-a produs pe Autostrada Soarelui în această dimineață, în sensul de mers către mare. Cinci mașini au fost implicate în carambolul produs în jurul orei 9. Traficul pe autostradă se aglomerează de azi căci românii au parte de minivacanța de Rusalii care se va încheia luni, pe 17 iunie.

Accident cu cinci mașini pe Autostrada Soarelui

Trei persoane au fost rănite în urma acestui accident. Traficul rutier a fost restricționat în drumul spre Constanța, iar mașinile sunt direcționate pe banda de urgență, scrie antena3.ro. Accidentul în care au fost implicate cinci mașini s-a produs în zona localității Vlad Țepeș, anunță cei de la Centrul Infotrafic.

Polițiștii de la Rutieră îi avertizează pe șoferi să conducă prudent mai ales în această perioadă când străzile și șoselele din România se aglomerează din cauza Rusaliilor.

Autostrada Soarelui, aglomerată de Rusalii. Sursa foto: Radio Constanța

Cele mai aglomerate zone din România cu ocazia Rusaliilor

Zona Văii Prahovei și Autostrada Soarelui devin cele mai circulate artere rutiere din țară astăzi, când oamenii se îndreaptă spre stațiunile de munte și de la Marea Neagră.

Luni, 17 iunie, valori ridicate ale traficului se vor aștepta în sensul invers, spre București, din zona Valea Prahovei și de la mare. Rusaliile pică duminică, 16 iunie, iar foarte mulți români au liber încă de azi până luni, 17 iunie. Românii care au liber se vor întoarce la muncă abia de marți, 18 iunie 2019.

 

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole