Accident MORTAL în Olt, pe DN6, unde un autoturism a intrat în coliziune frontală cu un TIR

Un bărbat de 66 de ani a murit, joi dimineață, după ce autoturismul pe care îl conducea s-a izbit frontal de un TIR pe Drumul Național 6, între localitățile Radomirești și Mihăești.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din municipiul București, care, din cauze ce urmează a fi stabilite, ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din comuna Breasta, județul Dolj.

În urma evenimentului rutier, bărbatul, în vârstă de 66 de ani, a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei.

„Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Claudiu Șerban.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Sursa: olt-alert.ro – vezi articolul

Alte articole