Accident mortal în localitatea Tritenii de Jos! O femeie și-a pierdut viața în urma unei ciocniri dintre o mașină și un buldoexcavator

O femeie în vârstă de 50 de ani a decedat într-un accident rutier ce a avut loc duminică seară, în localitatea Tritenii de Jos, între un autoturism și un buldoexcavator. Pompierii din cadrul Detașamentului Turda ajunși la fața locului au încercat să-i aplice femeii manevre de resuscitare însă, din nefericire, acestea nu au avut succes iar pompierii au constatat decesul victimei.

”Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit noaptea trecută la un grav accident rutier petrecut pe raza localității Tritenii de Jos. Apelul de urgență a venit la ora 00.49, iar la misiune au luat parte o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SAJ. În accident au fost implicate un autoturism și un buldoexcavator, cel din urmă fiind parcat. Când pompierii au ajuns la fața locului, victima fusese deja preluată de echipajul SAJ, care îi aplica manevre de resuscitare. Acestea au fost sprijinite și de către pompieri, însă din păcate fără succes. Astfel, a fost declarat decesul unei femei de aproximativ 50 de ani.”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

The post Accident mortal în localitatea Tritenii de Jos! O femeie și-a pierdut viața în urma unei ciocniri dintre o mașină și un buldoexcavator appeared first on Stiri de Cluj – Servus Cluj.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole