Accident la Feleacu

Un accident rutier s-a produs, vineri, pe raza localității clujene Feleacu. Autoturismul condus de o tânără în vârstă de 29 de ani a intrat în coliziune cu autoturismul care se deplasa în fața sa, precizează polițiștii.

O autospecială și un echipaj SMURD au fost dislocate în localitatea Feleacu în urma accidentului produs în prima parte a zilei. Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 10:50, iar la fața locului au găsit două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea.

A fost consultată la fața locului o femeie, în vârstă de 29 de ani, care a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La evaluarea primară aceasta prezenta afecțiuni ușoare.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat, au asigurat măsuri de siguranță, prevenire a incendiilor și au sprijinit eliberarea carosabilului pentru reluarea traficului rutier.

„Au fost implicate două autoturisme care se deplasau în aceeași direcție, respectiv dinspre municipiul Turda înspre Cluj-Napoca. Autoturismul condus de o tânără în vârstă de 29 de ani a intrat în coliziune cu autoturismul care se deplasa în fața sa. Aceasta a fost transportată la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate. Testările cu aparatul etilotest au rezultat negative”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Post-ul Accident la Feleacu apare prima dată în Ziarul Clujean.

Sursa: ZiarulClujean.ro – vezi articolul

Alte articole