Accident în Deva. Trei oameni au fost răniți

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc luni seara, în Deva, pe șoseaua de centură, într-un sens giratoriu din zona cartierului Dorobanți.

Pompierii Detașamentului Deva au acționat cu o autospecială de intervenție și au participat la acordarea primului ajutor împreună cu echipajele medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara.
În eveniment au fost implicate două autoturisme. Într-unul dintre ele se aflau patru persoane, iar în cel de-al doilea era doar conducătorul auto. În urma accidentului trei persoane aflate în autoturismul care a trecut peste scuarul din sensul giratoriu au fost rănite și transportate la U.P.U. Deva de către ambulanțele S.A.J. Două dintre ele prezentau dureri lombare, iar cea de-a treia avea o contuzie cervicală. Conducătorii auto ai celor două autovehicule nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.
Pompierii din Deva au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor , iar cauzele producerii accidentului urmează să fie stabilite de către organele competente.

ISU Hunedoara

Sursa: ZHD.ro – vezi articolul

Alte articole