Accident cu victimă la Movileni. Un camion cu remorcă, scăpat de sub control, s-a RĂSTURNAT în curtea unei familii/ FOTO

Accident în Olt, luni seară: un camion cu remorcă scăpat de sub control într-o curbă periculoasă a părăsit partea carosabilă, a dărâmat un gard și s-a răsturnat în curtea unei familii. Șoferul a fost rănit, fiind preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital.

Potrivit unor surse locale, șoferul ar fi intrat în curbă cu viteză, a pierdut controlul volanului, a dărâmat un gard și s-a răsturnat în curtea unui localnic.

Șoferul a fost rănit la umărul drept, mai spun sursele citate. El a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din comuna Poiana Mare, județul Dolj, care, din cauze ce urmează a fi stabilite, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un gard, răsturnându-se”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de descarcerare.

Polițiștii au întocmit un dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, încercând să stabilească împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier.

Imagini în exclusivitate de la fața locului:

Sursa: olt-alert.ro – vezi articolul

Alte articole