Accident cu șapte victime în Sângeorgiu de Mureș

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină marți, 24 ianuarie 2023, în jurul orei 17.13, la un accident rutier produs între două autoturisme, pe DN 15, la ieșire din localitatea Sângeorgiu de Mureș.

”În urma accidentului rutier au rezultat 7 victime, cod verde – dintre care 4 minori. O victimă, sex feminin, 33 ani este evaluată medical de către echipajul SAJ aflat la locul evenimentului. Celelalte victime refuză examinarea medicală. Circulația este blocată pe ambele sensuri de mers. Se asigură măsuri specifice  împotriva apariției incendiilor”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

UPDATE 1, ora 18.03:

”Victima a fost transportată la UPU Târgu Mureș. Circulația se desfășoară  alternativ, pe un sens de mers. La fața locului se deplasează un echipaj de la Secția de Drumuri Naționale pentru sablarea carosabilului. Forțele se întorc la bază”, a informat aceeași sursă.

(Redacția)

Post-ul Accident cu șapte victime în Sângeorgiu de Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole