Absolvenții de la „Ioan Bojor”, felicitați de viceprimarul Dragoș Pui

Ultimul clopoțel pentru absolvenții claselor a XII-a din cadrul Liceului Tehnologic „Ioan Bojor” din Reghin a sunat vineri, 4 mai cu prilejul festivității de absolvire. Printre cei care au fost părtași la bucuria absolvenților la momentul absolvirii s-a numărat și Dragoș Pui, viceprimarul municipiului Reghin.

„Am retrăit cu emoție și entuziasm, amintirea încheierii vieții de licean în cadrul festivității de absolvire a Liceului Tehnologic Ioan Bojor în același gând cu profesorii și absolvenții: mândria de a încununa cu succes o perioadă importantă în dezvoltarea tinerilor. Contextul pandemic i-a privat pentru o perioadă de o experiență autentică a vieții de licean, însă sub atenta îndrumare a profesorilor, susținută de ambiția si seriozitatea lor, au obținut rezultate bune la învățătură. Împreună, le suntem recunoscători pentru dăruire și implicare profesorilor care se dedică creșterii intelectuale și profesionale a elevilor orașului nostru”, a precizat Dragoș Pui.

Dragoș Pui: „Să aveți încredere în voi și în generația voastră!”

Ca și sfat adresat absolvenților, vicerimarul Reghinului a subliniat ambiția și seriozitatea.

„Să răspundeți cu aceeași seriozitate și ambiție provocărilor ce vă stau înainte, să dobândiți amintiri și cunoștințe noi, să pășiți încrezători și să vă bucurați de următoarele etape ale vieții! Viitorul vă stă înainte, să aveți încredere în voi și în generația voastră!”, a fost mesajul transmis absolvenților de viceprimarul Dragoș Pui.

Alin ZAHARIE

Post-ul Absolvenții de la „Ioan Bojor”, felicitați de viceprimarul Dragoș Pui apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole