A încălcat ordinul de protecție emis pe numele său și a ajuns după gratii

Un bărbat din Bistrița își va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor, acesta fiind arestat preventiv după ce a încălcat un ordin de protecție emis de polițiști pe numele său.

”La data de 18 iulie, un bărbat de 30 de ani din Bistrița a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în cadrul unui dosar penal instrumentat de polițiștii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Bistrița. În fapt, la data de 17 iulie, bărbatul ar fi luat din camera mamei sale un telefon mobil, fără acordul acesteia. Întrucât femeia a încercat să-și recupereze telefonul, bărbatul ar fi împins-o, cauzându-i suferințe fizice, părăsind mai apoi locuința. La scurt timp polițiștii au reușit identificarea bărbatului și a telefonului mobil. S-a constatat totodată existența unui ordin de protecție împotriva bărbatului de a se apropia de mama acestuia. Polițiștii Biroului de Ordine Publică au demarat cercetările în cadrul unui dosar penal privind încălcarea ordinului de protecție și violență în familie. În cadrul acestuia a fost luată inițial măsura reţinerii preventive pentru o durată de 24 de ore a bărbatului, ulterior acesta fiind prezentat magistraților”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În urma probatoriului administrat, față de agresor a fost luată măsura preventivă a arestării pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Cercetările continuă de către Poliția Municipiului Bistrița, Biroul de Ordine Publică.

Articolul A încălcat ordinul de protecție emis pe numele său și a ajuns după gratii a apărut prima dată pe ZIAR DE BISTRIȚA.

Sursa: Ziardebistrita.ro – vezi articolul

Alte articole